Kavicsbánya Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. Kavics eladás.Homok,Sóder,Kavics,Humusz
English   Magyar

Cégünkről

Az Igrici-Kavics Kft. és az Igrici- Gép Kft. csapata kavics- és homokásvány-nyersanyagok  kitermelésével, osztályozásával és értékesítésével foglalkozik.
 Az Igrici-Gép Kft.  2009. szeptemberétől MSZ: ISO 9001 minősítéssel, 2009. novemberétől Certificate of Factory Production Control (CE Minősítéssel) rendelkezik.
Az Igrici-Gép Kft. 2008. évben az Igrici V. kavics,- és homokbánya területén Gazdaságfejlesztési Operatív Program keretében komplex technológiai beruházást valósított meg.   
Az Igrici V. kavics,- és homok bánya ma már az ország egyik legjelentősebb építési kavicstermelő területének számít. A kavicsbánya területe az M3-as autópálya Mezőcsát-Hejőpapi csomópontjánál, a Nyékládháza-Mezőcsát közötti 3307. számú közúttól nyugatra, súlypontját tekintve az úttól kb. 2 km-re helyezkedik el. A bányatelek területétől az M3-as autópálya csomópontja mintegy 2 km-re található, melyet jó minőségű, zúzottköves úton lehet megközelíteni. Közigazgatásilag a terület Igrici községhez tartozik.
 A bánya ipari vagyona beton adalékként építőipari felhasználásra közvetlenül alkalmas (felhasználási területei a következők lehetnek: aljzatbeton, térbeton, teherhordó beton, vasbeton). A kitermelés mellékterméke, a meddő elsősorban útépítéshez hasznosítható. A homokos kavics (kavicsos homok) kedvező tulajdonsága a rendkívül alacsony agyag-iszap tartalom.
 Az Igrici V. kavics,- és homokbánya területén a natúr bányakavics mellett szabványos, osztályozott ( frakciók: 0-1, 0-2, 0-4, 0-8, 0-16, 0-24, 1-2, 1-4, 2-4, 4-8, 8-16, 16-24, 24+ és előosztályozott 0/63/32/24) termékek előállításával is foglalkozunk.
A kiváló - szabványban meghatározott  minőségű és méretű - osztályozott termékek kedvező áron való értékesítésével az Igrici-Gép Kft. a vásárlók elégedettségének és bizalmának az elnyerésére és megőrzésére törekszik.

A cégünk 2009. szeptemberétől MSZ: ISO 9001 minősítéssel, 2009. novemberétől cégünk Certificate of Factory Production Control (CE Minősítéssel) rendelkezik.